Jul 2018

 • Naše na juniorskom svetskom prvenstvu

  Takmičarke iz našeg Kluba Jana Počuča, Nina Šišović, Sara Miletić, Tara Pudar i Katarina Adamović danas nastupaju za reprezentaciju Srbije na juniorskom svetskom prvenstvu u disciplini tim !
 • Jana Počuča danas nastupa na juniorskom svetskom prvenstvu

  Zadovoljstvo nam je i čast da predstavimo Janu Počuču .Jana danas nastupa za reprezentaciju Srbije na juniorskom svetskom prvenstvu u Budimpesti. Jana se danas takmiči u direktnom finalu u disciplini tehnički duet sa svojim duet partnerom Jelenom. Ajmo Jana!
 • Teodora Sperlić

  Teodora Sperlić je naša najmladja i najuspešnija takmičarka u kategoriji 12 i mladje , disciplina solo. Na državnom prvenstvu za pionire , kao najmladja uspela je da osvoji srebrnu medalju, ispred starije drugarice koja je bila prva.Nakon završenog medjunarodnog takmičenja u Austriji u konkurenciji od 27 sola iz 20 evropskih Klubova bila je 13-ta.  
 • Austrian youth Open 2018

  U Beču je od 29.06-01.07 održano tradicionalno  medjunarodno takmičenje AUSTRIAN YOUTH OPEN. Naša Milica Adamović rodjena 2009-te godine uspela je da u konkurenciji od 24 takmičarki iz 20 Klubova iz  Evrope zauzme plasman 7 mesto u disciplini solo nastup!