10 puta državni prvaci u 2014 godini!

Državno prvenstvo za kategorizaciju bilo je poslednje državno prvenstvo u 2014.godini. Naša ekipa u sastavu Ana Cekić, Tijana Jovanović, Selena Agatonović, Tamara Jovanović, Snežana Majstorović, Jana Pudar, Jovana Jovović, Nevena Dimitrijević i Aleksandra Kocić državne su prvakinje u disciplina tim, duet i solo na državnom prvenstvu za kategorizaciju održanom u Nišu 22.11.2014. Ana Cekić je državna prvakinja za kategorizaciju u solu, a sa Tamarom Jovanović u duetu. U timu su zlatne bile Tijana Jovanović, Selena Agatonović, Tamara Jovanović, Snežana Majstorović, Jana Pudar , Jovana Jovović, Nevena Dimitrijević i Aleksandra Kocić.

U juniorskoj kategoriji državne smo prvakinje u solu sa Tamarom Jovanović, duet Tamara Jovanović i Jana Pudar ( rezerva Jovana Jovović) i u timu Tamara Jovanović, Jana Pudar, Jovana Jovović i Marija Milićević. Na državnom prvenstvu u figurama za sve kategorije, u kategoriji juniorki Snežana Majstorović je zauzela prvo mesto.

Pionirke u sastavu Tara Pudar, Katarina Adamović, Dora Vaščanin, Andjelija Bajčetić, Ana Stevanović i Mia Orlović državne su prvakinje u disciplini kombinacija. Tara Pudar i Katarina Adamović zlatan su pionirski duet sa državnog pionirskog prvenstva 2014.

Na državnom prvenstvu u tehničkim sastavima i figurama 22.02.2014 u Nišu, Ana Cekić je osvojila prvo mesto u tehničkom solu.

Završavamo sezonu 2014 sa jednim velikim 10 puta državni prvaci!